3 gedachten over “(Elektrische-) Gitaren,
Gitaarversterkers en Effect-Apparatuur”

  1. Dus wat doe je met die bas die eigenlijk alleen maar stoffig staat te worden, maar die je toch ook niet zomaar weg wilt doen? Die laat je ombouwen naar fretless, want dat is mooi! Remco heeft mijn Schecter Diamond Elite vijfsnaar zeer mooi geconverteerd. De frets zijn buitengewoon netjes verwijderd en de sleuven opgevuld zonder te toets te beschadigen. Ik heb er opeens een heel nieuw instrument bij. Old-skool vakwerk en van harte aanbevolen!

  2. Super technisch en inzichtelijk, top oplossing!!!!
    Ik Liep al een tijdje te tobben met mijn Rocktron en de storing, ben toen bij Rory geweest en……..opgelost, er lag een draad verkeerd, hij zag het meteen, bijzonder daar ik zelfs bij de importeur was geweest. Na een lange reis een simpele oplossing die nu al weer 2 jaar zonder problemen werkt. Tnx!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *